Cégfilozófia

 

Célunk a környezettudatos mobilitás megvalósítása. Megbízható, kulturált, pontos és biztonságos szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. Hiszünk az innovációban, a fejlődésben, a társadalmi felelősségvállalásban. Hiszünk benne, hogy a technológia és a szemléletmódunk fejlődése kéz a kézben járnak. Hiszünk benne, hogy az így megjelenő közösségi megoldások erőforrásaink hatékonyabb kihasználását, a szolgáltatások minőségének javulását és a végletekig kihasznált bolygónkra nehezedő nyomás enyhülését eredményezik – összességében tehát mindannyiunk érdekeit szolgálják. Az innováció a jövőnk záloga, nem alternatíva, hanem az egyetlen járható út. A társadalmi érdekek figyelembe vételével közösségi és vállalati értékek megteremtése nyomán a nem csak a főváros légszennyezettségének a problémáján enyhítünk, hanem a környezettudatos látásmód terjesztésében is fontos szerepet szeretnénk játszani. Magyarországon a Green Taxi az egyetlen taxitársaság, amely kizárólag környezetbarát gépjárműveket üzemeltet.

 

 

Miért érdemes a Green Taxit választani?

 

A Budapest útjain közlekedő személygépjárművek súlyosan károsítják a levegő minőségét, amely olyan megkerülhetetlen problémákhoz vezet, mint a szmogriadó, nem beszélve a kellemetlen zajszennyezésről. A káros anyagok 70 százalékáért a gépkocsik a felelősek, a levegőbe jutó koromszennyezés mintegy negyedéért pedig a taxik okolhatók. Elektromos autókból álló flottánknak köszönhetően megoldást nyújtunk a környezeti károk kiküszöbölésére, így ezek a súlyos problémák elkerülhetőek. A Green Taxi nem egy egyszerű személyszállítást lebonyolító cég, hanem egy közösségi érdek által vezérelt üzleti vállalkozás. Célunk, hogy olyan minőségi szolgáltatásokkal lépjünk a piacra, melyek túlmutatnak az egyszerű taxis szolgáltatásokon. 

 

 

Környezettudatosság

 

Az elektromos autók Budapesten már korábban is bizonyítottak a személyszállítás területén. A Green Taxi által üzembe helyezett Nissan Leaf a nagyközönség és a gépjárművezetők által egyaránt pozitív fogadtatásban részesült. A Nissan Leaf a kor legkorszerűbb igényeire szabott, jövőbe mutató autó. Használata sokkal dinamikusabb a hagyományos robbanómotoros gépjárműveknél, így amellett, hogy az utas számára komfortos és zavartalan utazást biztosít, a közlekedést is sokkal gördülékenyebbé és biztonságosabbá teszi. Dolgozóink kivétel nélkül rendelkeznek a törvény által előírt személyi és műszaki feltételekkel. A gépkocsivezetők mind kifogástalan erkölcsi bizonyítvánnyal ülhetnek volán mögé. Nagy hangsúlyt fektetünk a gépkocsivezetők képzésre, valamint autóink tisztaságára és állapotfelmérésére egyaránt.

 

 

Szolgáltatás és minőség

 

Diszpécserszolgálatunk a nap 24 órájában folyamatosan a megrendelők rendelkezésére áll. A taxirendelés csak néhány másodpercet vesz igénybe és cégünk teljeskörű adatvédelmi garanciát biztosít. A Green Taxi korszerű, kliensközpontú és innovatív profiljából kifolyólag a technikai fejlődéseket kiaknázva egyszerűsítette a taxirendelés folyamatát. Az okostelefonokon könnyedén elérhető úgynevezett GreenApp kifejlesztésével a megrendelő egy gombnyomással képes taxit rendelni, lerövidítve és egyszerűsítve ezzel a taxi megrendelését. A helymeghatározó által elküldött információk egyenesen a diszpécser elé kerülnek, aki továbbítja a megrendelő adatait a gépkocsivezetőnek. Amint a gépkocsivezető jelzett a fuvar felvételéről, a megrendelő azonnali visszaigazolást kap a pontos érkezésről. Az applikációnk által a fizetés is egyszerűbb, emellett az a leegyszerűsített kommunikációs rendszer kényelmes és gyors megoldást biztosít minden megrendelő számára

Greentaxi
100%-ban elektromos,
környezetkímélő járművek.