Tájékoztatjuk, hogy Nissan nyereményjátékunk végetért!

 

Ingyenes Elektromos Autózás a Green Taxival

 

A Green Taxi és a Nissan együttműködésének köszönhetően ingyenesen taxizhatnak azok az utasok, akik új felhasználóként letöltik a GreenLite mobilapplikációját, azon keresztül taxit rendelnek és a kapott promóciós kódot a sofőrnek bemutatják. A környezettudatos kezdeményezés ideje alatt a társaság összesen 5000 kilométert biztosít díjmentesen Budapesten a Nissan LEAF 100%-ban elektromos meghajtású autóival. 

 

Felhasználási Feltételek

 

A promóciót a Green Lite Taxi Kft. nyújtja. A Green Taxi vállalja, hogy a promócióban részt vevők számára Budapest területén mindösszesen 5000 km ingyenes, 100%-ban elektromos meghajtású személytaxival végzett személyszállítási szolgáltatást nyújt („promóció”).

A promócióban történő részvétel feltétele a Green Taxi mobil applikáció mobileszközre történő letöltése (Android Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.vsystem.greenlite , iPhone AppStore: https://itunes.apple.com/us/app/greenlite/id1089895372?mt=8). A letöltést követően a résztvevő SMS-ben egy promóciós kódot kap. A résztvevő az ingyenes utazást a Green Taxi mobil applikáció segítségével rendelheti meg, majd a promóciós kódot a gépjárművezetőnek az utazás megkezdésekor köteles felmutatni. Minden kód csak egyszer használható fel, kizárólag az applikáción keresztül történő rendeléskor. Annak megállapítása, hogy egy promóciós kód már felhasználásra került-e, a Green Lite Taxi Kft. kizárólagos hatásköre, azt vitatni, ellene jogorvoslattal élni nem lehet.

Az ingyenes szolgáltatást maximum hossza 12 km. Hosszabb utazás esetén a különbözet a résztvevő által a Green Taxi Üzletszabályzatában foglaltak szerint térítendő.

A promócióban történő részvétel feltétele a betöltött 18. életév.

A Green Taxi applikáció letöltésével és a letöltéshez szükséges személyes adatok megadásával a részt vevő tudomásul veszi és kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Green Taxi az általa megadott személyes adatait az Adatvédelmi rendelkezésekben meghatározottak szerint kezelje(http://www.greentaxi.hu/docs/Adatkezelesi_nyilatkozat.pdf).

A promóció időtartama a résztvevők által mindösszesen 5000 km ingyenes utazás felhasználása, azonban a Green Taxi fenntartja a jogot a promóció indokolás nélküli, azonnali hatályú visszavonására vagy módosítására.

A jelen Felhasználási Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Green Taxi Üzletszabályzata az irányadó.

 

Greentaxi
100%-ban elektromos,
környezetkímélő járművek.