Nem mindenki
irigy, aki sárga!

Zöld utat
az innovációnak!

Hiszünk az innovációban. Hiszünk a fejlődésben. Hiszünk benne, hogy a technológia és a szemléletmódunk fejlődése kéz a kézben járnak. Hiszünk benne, hogy az így megjelenő közösségi megoldások erőforrásaink hatékonyabb kihasználását, a szolgáltatások minőségének javulását és a végletekig kihasznált bolygónkra nehezedő nyomás enyhülését eredményezik – összességében tehát mindannyiunk érdekeit szolgálják.

Az innováció a jövőnk záloga, nem alternatíva, hanem az egyetlen járható út. Így, aki az innovatív kezdeményezéseknek erőszakkal próbálja útját állni, az végső soron a fejlődésre, a jövőre mond nemet. Ebben a történetben nincsenek jók és rosszak. A fejlődés motorjának lenni komoly felelősség. Nem jelentheti azt, hogy az innováció zászlaja alatt minden törvényen és szabályon átgázolunk. Ugyanakkor az újszerű megoldások innovatív szemléletmódot követelnek a szabályozó részéről is. Betartani csak betartható szabályokat lehet.

A megoldáshoz kizárólag párbeszéd útján juthatunk el, ahol minden érintett félnek kompromisszumkészséget kell mutatnia.

Ez a párbeszéd azonban nem két- és nem is háromoldalú. Az egész közösség érintett benne. A véleménynyilvánítás mindannyiunk joga és felelőssége. Eltérő álláspontok, egymással ütköző érdekek kibékítése nem könnyű feladat, de ez az egyetlen járható út.

Mert mindannyian egy kocsiban ülünk.

Ha szeretnél többet megtudni az üggyel kapcsolatos álláspontunkról, világ- és életszemléletünkről, add meg az email címed, és tájékoztatunk a további részletekről.

Sikeres jelentkezés!

Sikertelen jelentkezés!

Kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Segíts véget vetni a megosztottságnak egy megosztással!